بیماری زونا به انگلیسی - An Overview
بیماری زونا به انگلیسی - An Overview
Blog Article
Borderline personality disorder, wherein you may have rapid psychological swings in which you can worship someone a person moment and hate them the following, might also result in paranoid thoughts and in many cases medical paranoia in a lot of people.
اگر افراد در گذشته مبتلا به زونا شده باشند، باز هم میتوانند به این بیماری مبتلا شوند. این ویروس میتواند سالها در خواب بماند و سپس به عنوان زونا دوباره فعال شود. فردی که قبلا مبتلا به آبلهمرغان نشده است، میتواند از طریق قرار گرفتن در معرض کسی که مبتلا به آبلهمرغان است، به آن مبتلا شود.
واکسیناسیون میتواند هم در برابر آبلهمرغان و هم در برابر زونا از فرد محافظت کند.
زونا از طریق سرفه و عطسه پخش نمیشود. تنها تماس مستقیم با مایعات حاصل از تاولها میتواند ویروس را پخش کند. بنابراین، پوشش تاولها خطر انتشار ویروس را کاهش میدهد.
افراد مبتلا به اختلال شخصیت پارانوئید همیشه مراقب و محتاط هستند و بر این باورند که دیگران دائماً در تلاش برای تحقیر، آسیب رساندن یا تهدید آنها هستند.
خلاصه اینکه چون روشنفکر بهطور فطری موجودی معترض است، اعتراض پایان ناپذیر او سبب میشود مدام در معرض بیمهری و تهدید باشد و به ویژه مورد هجوم و آزار حاکمان و صاحبان قدرت، ثروت و دانش قرار بگیرد. از این رو روشنفکر یا از حکومت وحشت دارد و از چوبه دار میهراسد یا از هم طبقههایش و از اینکه در صدد تخریب و حذف او برآیند و از گردونه رقابت بیرونش کنند.
سه مؤلفه شناخت پارانویا عبارتند از الف) سوءظن بیپایه و بر اساس این فرض که دیگران میخواهند از آنها سوء استفاده کنند، به آنها آسیب برسانند یا در پی فریب آنها را هستند؛ ب) درگیری ذهنی توأم با شک و تردید نسبت به دوستان یا وابستگان و تردید نسبت به وفاداری یا صداقت آنها؛ ج) عدم اعتماد به دیگران به خاطر ترس بیپایه و تصور اینکه دیگران قصد دارند از اطلاعات خصوصی در مورد زندگی آنها سوءاستفاده کنند (رابینز ۱۹۹۷، ص ۳). دیدگاه امیل کریپلین، روانپزشک آلمانی، دربارهٔ پارانویا[ویرایش]
شکاکیت بیش از حد داشتن. به عنوان مثال، فکر میکنند که افراد دیگر دروغ میگویند یا طرحهایی برای تقلب کردن علیه آنها دارند.
کسانی که سیستم ایمنی ضعیفتری دارند، بیشتر از دیگران در معرض خطر این عوارض هستند.
برای کودکان: واکسن آبلهمرغان: کارشناسان واکسیناسیون معمول با واکسن واریسلا (واکسن آبلهمرغان) را در طول دوران کودکی توصیه میکنند. با تزریق دو دوز واکسن، حداقل ۹۰درصد شانس جلوگیری از آبلهمرغان وجود دارد.
گاهی اوقات روان درمانی می تواند پارانویا را کاهش دهد و تأثیر آن را بر عملکرد روزانه فرد محدود کند.
درد معمولا اولین علامت بیماری شینگلز است. تعدادی از بیماران بدون اینکه بثوراتی داشته باشند، درد زونا را تجربه میکنند. سایر افراد ممکن است علاوه بر درد و بثورات پوستی، علائم دیگری مثل تب، لرز یا سردرد هم داشته باشند.
به همین دلیل، درمان این مشکل، از پیشرفت کندی برخوردار است. برای درمان این افراد باید کوشش شود که در ابتدا بیماری زونا چیست ایا واگیر دارد چرخه شک و تردید او شکسته شود و او با تمرینهای آرامش بخش و روشهای کنترل اضطراب، از حالت انزوا خارج شود و کمکم با کمک پزشک و اطرافیان خود، تغییراتی اساسی در رفتارهای خود به وجود آورد. گوشهگیری[ویرایش]
بیشتر بدانید: چه عواملی باعث ایجاد لالی انتخابی می شود؟